Sunday, May 16, 2021

You Should Have Left (2020) Trailer Filma

Tajanstvena mračno zlonamjerna sila želi uništiti brak Kevina Bacona u novom službenom traileru “You Should Have Left” Blumhouse.

Zasnovan na istoimenoj romanu cijenjenog njemačkog pisca Daniela Kehlmanna, ovaj psihološki horor triler gdje također glumi Amandu Seyfried Mamma Mia, prati sredovječnog obiteljskog čovjeka (kojeg ovdje igra Bacon) dok se suočava sa zlim prisustvom dok odmara u idiličnom Velškom selu sa svojom znatno mlađom suprugom (Seyfried) i njihovom šestogodišnjom kćeri.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Djelomična bračna drama, dijelom psihološki triler The Shining, “You Should Left” ponavlja Kevina Bacona s piscem i redateljem Davidom Koeppom. Zadnji put zajedno su radili na kultnom natprirodnom trileru “Stir of Echoes”. Koepp je također poznat kao scenarist veteran iz Hollywooda koji je napisao blockbustere poput “Jurassic Park”, “Mission: Impossible” i “Panic Room”.

You Should Have Left Film u kinima od Juna, 2020 !

Radnja Ukratko:

U novom psihološkom trileru iz Blumhouse Productions i legendarnog scenarista Davida Koeppa (Jurassic Park, “Mission: Impossible” i “Panic Room”), Kevin Bacon i Amanda Seyfried zvijezde kao par koji traži odmor na izoliranom rubu svijeta samo kako bi otkrio te tajne … i putovati s tobom.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U ovoj zastrašujućoj, iskrivljujućoj priči, otac se očajnički bori da spasi obitelj iz prekrasnog doma koji ih odbija pustiti. Theo Conroy (Bacon) uspješan je sredovječni čovjek čiji je brak sa svojom znatno mlađom suprugom glumicom Susannom (Seyfried) razbija po šavovima, ogoljen njezinom tajnovitošću, ljubomorom i sjenom svoje prošlosti. U nastojanju da poprave svoju vezu, Theo i Susanna rezerviraju odmor u zapanjujućem, udaljenom modernom domu na Velškom selu za sebe i svoju šestogodišnju kćer Ellu (Avery Essex).

Ono što se u početku čini kao savršeno povlačenje izobličava se u savršenu noćnu moru kada se Theovo shvaćanje stvarnosti počne razmnožavati i on sumnja da zlobna sila unutar kuće zna više nego što su on ili Susanna otkrili, čak i jedni drugima. Zasnovana na romanu najprodavanije njemačke književne senzacije Daniela Kehlmanna (Mjerenje svijeta).

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Kevin Bacon, Amanda Seyfried
Redatelj: David Koepp
Scenarist: David Koepp (screenplay), Daniel Kehlmann
Žanr Filma: Horor, Mistarija
Trajanje filma: 93 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Forever Purge (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za novi dio u filmskoj franšizi "The Forever Purge" koja...

Blindspotting Season 1 (2021) Trailer Serije

Službeni trailer objavljen je za nadolazeću originalnu seriju STARZ temeljenu na filmu "Blindspotting" iz...

Queen Bees (2021) Trailer Filma

Oskarovka Ellen Burstyn glumi žestoko neovisnu seniorku koja se bori s novim životom kao...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU