Sunday, June 16, 2024

Young Hearts (2020) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Pogledajte službeni trailer za novu punoljetničku srednjoškolsku ljubavnu priču “Young Hearts”, u kojoj se pojavljuje prikladan sastav pravih tinejdžerskih glumaca.

U produkciji braće / glumca / filmaša Jaya i Marka Duplassa (Zajedništvo), u filmu glume mladi glumci Quinn Liebling (Sve je sranje!) I Anjini Taneja Azhar (Zvjezdane staze u mrak) kao Tilly i Harper, dvije socijalno nezgodne srednjoškolke koje su nevino stradale upoznati i zaljubiti se svakodnevno šetajući do škole.

Tilly i Harper na kraju postaju međusobno prvi srednjoškolski dečko i djevojka. No kad njihova pupava veza iznenada postane priča škole, suočeni su s ogromnim pritiskom svojih takozvanih prijatelja. Prekid je, možda, neizbježan.

“Mlada srca” napisala je prvi put filmašica Sarah Sherman. Film je režirala s bratom Zacharyjem Rayom Shermanom. Zachary je glumac koji se pojavio u CW seriji za ponovno pokretanje “90210” i Netflixovu kratkotrajnu dramu “Sve je sranje!” Iz 90-ih Zachary je također ranije napisao i vodio indie prilog “Barbie’s Kenny”.

Young Hearts Film u kinima od Februara, 2021 !

Radnja Ukratko:

U produkciji Jaya i Marka Duplassa, ova šarmantna priča o punoljetstvu govori o dvojici srednjoškolaca koji se zaljube u prvu ljubav, ali otkriće da je život puno složeniji nego što su ikada mogli zamisliti.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Anjini Taneja Azhar, Quinn Liebling, Alex Jarmon, Ayla Carda
Redatelj: Sarah Sherman, Zachary Ray Sherman
Scenarist: Sarah Sherman
Žanr Filma: Triler
Trajanje filma: 95 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave