Wednesday, March 3, 2021

Young Hearts (2020) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za novu punoljetničku srednjoškolsku ljubavnu priču “Young Hearts”, u kojoj se pojavljuje prikladan sastav pravih tinejdžerskih glumaca.

U produkciji braće / glumca / filmaša Jaya i Marka Duplassa (Zajedništvo), u filmu glume mladi glumci Quinn Liebling (Sve je sranje!) I Anjini Taneja Azhar (Zvjezdane staze u mrak) kao Tilly i Harper, dvije socijalno nezgodne srednjoškolke koje su nevino stradale upoznati i zaljubiti se svakodnevno šetajući do škole.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tilly i Harper na kraju postaju međusobno prvi srednjoškolski dečko i djevojka. No kad njihova pupava veza iznenada postane priča škole, suočeni su s ogromnim pritiskom svojih takozvanih prijatelja. Prekid je, možda, neizbježan.

“Mlada srca” napisala je prvi put filmašica Sarah Sherman. Film je režirala s bratom Zacharyjem Rayom Shermanom. Zachary je glumac koji se pojavio u CW seriji za ponovno pokretanje “90210” i Netflixovu kratkotrajnu dramu “Sve je sranje!” Iz 90-ih Zachary je također ranije napisao i vodio indie prilog “Barbie’s Kenny”.

Young Hearts Film u kinima od Februara, 2021 !

Radnja Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U produkciji Jaya i Marka Duplassa, ova šarmantna priča o punoljetstvu govori o dvojici srednjoškolaca koji se zaljube u prvu ljubav, ali otkriće da je život puno složeniji nego što su ikada mogli zamisliti.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Anjini Taneja Azhar, Quinn Liebling, Alex Jarmon, Ayla Carda
Redatelj: Sarah Sherman, Zachary Ray Sherman
Scenarist: Sarah Sherman
Žanr Filma: Triler
Trajanje filma: 95 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Voyagers (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni teaser za "Voyagers", koji nudi prvi pogled na novi znanstveno-fantastični svemirski triler...

Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za "Operation Varsity Blues: The Scandal Admissions Scandal", dokumentarni film koji...

Jupiter’s Legacy Season 1 (2021) Trailer Serije

Netflix je objavio službenu najavu za "Jupiter's Legacy", nadolazeću superherojsku seriju najprodavanijeg pisca stripova...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU