Za ona dobra stara vremena (2019) Trailer

U kinima od Januar 2019. Godine
Naziv: Za ona dobra stara vremena (2019)

- Advertisement -

Žanr FilmaKomedija, Drama
Redatelj: Eduard Galic
Scenarist: Dominik Galic
Glavne Uloge: Marko Petrić, Karlo Mrkša, Andrej Dojkić, Elizabeta Brodić, Vini Jurčić, Matija Prskalo, Ksenija Pajić, Denis Bosak, Mustafa Nadarević, Denis Bosak, Žarko Potočnjak i Karlo Mlinar …
Radnja filma: Hrvoje i Borna prijatelji su od djetinjstva. Život je za njih još uvijek igra: cure, utakmice, zabave. Ali dolazi vrijeme sazrijevanja, a svaki od njih nalazi vlastiti način na koji se nosi sa životnim nedaćama u društvu u kojem nema ni jasnih pravila ni mjesta za nevinost i naivnost.
Iznenadne odluke koje će morati donijeti odredit će njihove životne puteve, a njihovo prijateljstvo doći će na ispit zrelosti.
Na Balkanu svaka generacija ima svoje razloge za odlazak. Ovo je priča o generaciji koja živi prijelaz iz socijalizma u kapitalizam.
Ko je bolje odabrao? I dok se u Hrvatskoj bave klasnim razlikama, radnja je filma, na svjetskom nivou je počela borba za vodom koja je postala dragocjenija od nafte, a da bi se domogli vode, moćnici ne prezaju zaratiti, osvojiti, uništiti, pa čak ni ubaciti zombi-virus!

IMDB Trailer Filma:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...