Thursday, May 13, 2021

Zack Snyder’s Justice League (2021) Trailer Filma

Službeni trailer objavljen je za “Zack Snyder’s Justice League, koji je nadolazeći epski, četverosatni režiserski dio R-rejtinga filma o superherojima DC-a iz 2017. godine, u kojem igraju Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa , Ezra Miller, Ray Fisher i Henry Cavill kao Batman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash, Cyborg i Superman.

Nakon godina glasina i nagađanja navijača, koje su se na kraju pretvorile u osnovni pokret društvenih medija, ova nova preuređena restauracija (široko nazvana “Zack Snyder Cut”) uključivat će proširene scene Flash-a i Cyborgove prošlosti.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Novi dio također će dodati super zlikovca Darkseida u kombinaciju, koji je prvotno trebao igrati glavnu ulogu u filmu, ali je izrezan u verziji Joss Whedon. Čini se da je glumac “Suicide Squad” Jared Leto vraćen da reprizira svoj prikaz Jokera u novoj sceni snova s Affleckovim Batmanom.

Postprodukcija originalnog filma iz 2017. godine u najmanju je ruku bila ispunjena izazovima. Redatelj Zack Snyder odlučio je napustiti projekt nakon zapanjujuće i potresne obiteljske tragedije. No, godinama kasnije, i nakon strastvene navijačke kampanje, Snyder je u potezu bez presedana vraćen da dovrši svoju izvornu viziju, koja je uključivala obnavljanje i finaliziranje nekoliko novih scena, koje su se uglavnom bavile specijalnim efektima.

Zack Snyder’s Justice League u kinima od Marta 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Zack Snyder’s Justice League odlučan kako bi osigurao da Supermanova (Henry Cavill) konačna žrtva nije bila uzaludna, Bruce Wayne (Ben Affleck) usklađuje snage s Dianom Prince (Gal Gadot) s planovima da regrutuje tim metahumana kako bi zaštitio svijet od približavanja prijetnje katastrofalnih razmjera. Zadatak se pokazuje težim nego što je Bruce zamišljao, jer se svaki od novaka mora suočiti s demonima vlastite prošlosti kako bi nadišao ono što ih je sputavalo, dopuštajući im da se okupe, konačno stvarajući neviđenu ligu heroja. Sad ujedinjeni, Batman (Affleck), Čudesna žena (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) i The Flash (Ezra Miller) možda su prekasni da spasu planet od Steppenwolfa, DeSaada i Darkseida i njihovih strašne namjere.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller, Ray Fisher, Amy Adams, Jeremy Irons, Jesse Eisenberg, Henry Cavill, Jared Leto
Redatelj: Zack Snyder
Scenarist: Chris Terrio, Zack Snyder
Žanr Filma: Akcija, Avantura, Fantazija
Trajanje filma: 240 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Final Trailer Filma Zack Snyder’s Justice League:

Stillwater (2021) Trailer Filma

Kad je njegova kćer iznenada uhićena zbog ubojstva i suoči se s dugotrajnom zatvorskom...

Lisey’s Story Season 1 (2021) Trailer Serije

Od izvršnog producenta J. J. Abramsa i hvaljenog čileanskog redatelja Pabla Larraina (o slavi...

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU