Tuesday, May 11, 2021

Zappa (2020) Trailer Filma

Objavljen je službeni trailer za “Zappa”, novi dokumentarni film o životu avangardnog jazz-rock multiinstrumentalista Franka Zappe.

Široko smatran glazbenim virtuozom koji je jazzu i klasičnoj glazbi ulijevao rock i ritam i blues, Zappa se proslavio 1970-ih i 80-ih. Poznat po svojim glazbenim improvizacijama u slobodnoj formi, plodni skladatelj stvorio je uspješnu glazbenu karijeru kao ekscentrični nekonformist i stekao znatan broj vjernih obožavatelja.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Novi dokumentarni film, koji sadrži rijetke arhivske snimke s imanja obitelji Zappa, bilježi Zappinu nekonvencionalnu glazbenu karijeru, kao i brojne pregovore s politikom kao zagovornik anticenzure i njegov interes da se kandidira za predsjednika Sjedinjenih Država kao neovisni član kasnih 80-ih.

“Zappa” režira zvijezda “Bill & Ted” Alex Winter, koji je odnedavno postao plodan dokumentarist. Njegova režijska zasluga uključuje dokumentarne filmove HBO-ovog Showbiz Kids, Downloaded, Deep Web i Trust Machine: The Story Of Blockchain.

Zappa Film u kinima od Novembra, 2020 !

Radnja Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Uz nesmetan pristup povjerenju obitelji Zappa i svim arhivskim snimcima, ZAPPA istražuje privatni život koji stoji iza mamutske glazbene karijere koja se nikada nije klonila političkih turbulencija svoga vremena. Na skupštini Alexa Wintera pojavljuju se Frankova udovica Gail Zappa i nekoliko Frankovih glazbenih suradnika među kojima su Mike Keneally, Ian Underwood, Steve Vai, Pamela Des Barres, Bunk Gardner, David Harrington, Scott Thunes, Ruth Underwood, Ray White i drugi.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Frank Zappa, Steve Vai, Pamela Des Barres
Redatelj: Alex Winter
Scenarist: Alex Winter
Žanr Filma: Dokumentarni
Trajanje filma: 120 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

The Green Knight (2021) Trailer Filma

Pogledajte službenu cjelovečernju najavu za nadolazeći srednjovjekovni fantastični film "The Green Knight", koji se...

Fatherhood (2021) Trailer Filma

Komičar Kevin Hart bavi se svakodnevnim borbama oko roditeljstva malog djeteta u prvom službenom...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU