Friday, April 9, 2021

Zero Season 1 (2021) Trailer Serije

Stidljivi afrički tinejdžer koji sanja da postane strip crtač šokiran je saznanjem da ima moć učiniti se nevidljivim u ovoj novoj talijanskoj originalnoj seriji Netflix, za koju je objavljen službeni trailer.

Temeljena na talijanskom romanu “Non ho mai avuto la mia eta” Antonija Dikelea Distefana, “Zero” je nova talijanska drama Netflix s osam epizoda smještena u većinski afričkom naselju predgrađa Milana u Italiji.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U seriji glumi pridošlicu Giuseppea Davea Sekea kao Nula, mladog Afro-Talijana koji želi pisati i crtati japanske stripove o mangi. Ali njegov se život dramatično okreće kad otkrije da posjeduje moć da postane nevidljiv.

Stvorio ga je talijanski strip umjetnik i pisac “Menotti” (Roberto Marchionni), a “Nula” također glumi Haroun Fall, Beatrice Granno, Richard Dylan Magon, Daniela Scattolin, Madior Fall, Virgina Diop i Alex Van Damme.

Zero Season 1 Episode 1 od Aprila, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

ZERO, nova Netflixova originalna serija, govori o sramežljivom dječaku s izvanrednom velesilom: postaje nevidljiv. Ne superheroj, već moderni junak koji o svojim moćima saznaje kada je Barrio, predio milanskog predgrađa iz kojeg je želio pobjeći, u opasnosti. Nula će morati nositi neugodnu odjeću heroja, unatoč sebi i u svojoj avanturi otkrit će prijateljstvo Sharifa, Inna, Mome i Sare, a možda čak i ljubav.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Giuseppe Dave Seke, Haroun Fall, Beatrice Granno, Richard Dylan Magon, Daniela Scattolin, Madior Fall, Virgina Diop, Alex Van Damme, Frank Crudele, Giordano de Plano, Ashai Lombardo Arop, Roberta Mattei, Miguel Gobbo Diaz, Livio Kone
Kreator: Menotti
Žanr: Comedy, Drama, Fantazija, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: Italy
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

The Woman in the Window (2021) Trailer Filma

Amy Adams vjeruje da je mogla biti svjedokom ubojstva s prozora svog stana u...

Those Who Wish Me Dead (2021) Trailer Filma

Angelina Jolie spašava malog dječaka u prvoj službenoj najavi za "Those Who Wish Me...

Girls5eva Season 1 (2021) Trailer Serije

Sada već odrasle žene pop-grupe iz 90-ih okupile su se kako bi izvele povratak...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU