Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriZeroville (2019) Trailer Filma

Zeroville (2019) Trailer Filma

- Advertisement -

U kinima od Septembra 2019. Godine
Naziv: Zeroville (2019)

Žanr Filma: Komedija, Drama
Trajanje: 1h 36min
Redatelj: James Franco
Scenarist: Steve Erickson, Paul Felten
Glavne Uloge: James Franco, Megan Fox, Seth Rogen, Joey King, Jacki Weaver, Dave Franco, Horatio Sanz, Danny McBride, Craig Robinson, Gus Van Sant …
Radnja Filma: Vikar je izgubljena duša koja putuje kroz Hollywood 1969., zemlju mitova, ljepote i čudovišta. Sustav studija je u raspadu, a nova generacija bahatih filmskih proizvođača u porastu je.

- Advertisement -

S obrijanom glavom koju je označava tetovaža iz njegovog omiljenog filma, 1951. godine, “Mjesto na suncu”, Vikar je bizarno prisustvo čak i usred sanjara i igrača. Prvo pronalazi posao kao građevinski radnik, a zatim kao pomoćnik urednika opsjednut upravljanjem snagama pokretnih slika. Kako se njegova uključenost u stvaralački proces produbljuje, tako raste i njegova fascinacija tragičnom filmskom boginjom po imenu Soledad. Zajedno otkrivaju koliko je teško živjeti u zamagljenoj granici između stvarnosti i iluzije.

Zasnovan na romanu autora Stevea Ericksona iz 2007. godine, a režirao je James Franco (Umjetnik u katastrofi, Zvuk i bijesa).

IMDB i Trailer Filma:

- Advertisement -