Thursday, May 13, 2021

Hunter Hunter (2020) Trailer Serije

Lovac postaje lov u ovom neizvjesnom trileru o obitelji krznaša i njihovom pokušaju da zaštite svoje imanje od ludog vuka, samo da bi otkrio da se serijski ubojica krije negdje u blizini njihove divljine.

Pročitaj i Hunter Hunter (2020) Recenzija Filma

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Pogledajte službeni trailer za “Hunter Hunter”, u kojem Devon Sawa (Konačno odredište) glumi i Camille Sullivan (Čovjek u visokom dvorcu) kao preživjeli par koji zarađuje za život kao skupljači krzna u zabačenom dijelu divljine. Kako se bliži zima, njihov izolirani život postaje neizvjestan kad se na njihovom pragu iznenada pojavi teško ozlijeđeni neznanac (kojeg glumi Nick Stahl, Sin City). U međuvremenu, policajci traže nedostižnog serijskog ubojicu koji je ostavio trag mrtvih tijela u šumi.

Hunter Hunter Film u kinima od Decembra, 2020 !

Radnja Ukratko:

HUNTER HUNTER prati obitelj koja živi u zabačenoj divljini i zarađuje za život kao skupljači krzna. Joseph Mersault (Devon Sawa), njegova supruga Anne (Camille Sullivan) i njihova kći Renee (Summer H. Howell) bore se kako bi sastavili kraj s krajem i misle da njihove zamke love vuka. Odlučan uhvatiti grabežljivca na djelu, Joseph ostavlja obitelj iza sebe kako bi pronašao vuka. Anne i Renee postaju sve tjeskobnije tijekom Josipove dugotrajne odsutnosti i bore se za opstanak bez njega. Kad začuju neobičnu buku ispred svoje kabine, Anne se nada da je to Joseph, ali umjesto toga pronalazi muškarca po imenu Lou (Nick Stahl), koji je teško ozlijeđen i ostavljen da umre. Što Lou duže ostane i Joseph bude odsutan, Anne postaje sve paranoičnija, a ideja o tajanstvenom grabežljivcu u šumi polako postaje prijetnja mnogo bliža domu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Camille Sullivan, Devon Sawa, Nick Stahl, Summer H. Howell
Redatelj: Shawn Linden
Scenarist: Shawn Linden
Žanr Filma: Horor, Triler
Trajanje filma: /
Zemlja: Canada
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Stillwater (2021) Trailer Filma

Kad je njegova kćer iznenada uhićena zbog ubojstva i suoči se s dugotrajnom zatvorskom...

Lisey’s Story Season 1 (2021) Trailer Serije

Od izvršnog producenta J. J. Abramsa i hvaljenog čileanskog redatelja Pabla Larraina (o slavi...

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU