Monday, July 1, 2024

‘Ljubavna zamka’ Recenzija & Pregled Filma (Love Hard) 2021

Share

SUMIRANJE

Sve u svemu, mislim da je ovo prilično zanimljiv rom-com. Osim zabavne priče, sviđaju mi se i pjesme. Osim Nine Dobrev i Darrena Barneta, tu je bila i dodatna glumačka ekipa koja je bila presudna za priču.
- Advertisement -

“Ljubavna zamka” (Love Hard) film je već objavljen na Netflixu od petka, ali nekako mi se činilo da mi je izmakao. Kada Netflix počne davati tematske materijale izgladnjeloj publici za Božić, filmovi obično spadaju u jednu od dvije kategorije. S jedne strane, tu su klasični obiteljski filmovi, koji govore o solidarnosti i čuđenju – poput obitelji “Claus nedavno. Druga kategorija su romantične komedije smještene u pozadini Božića. Priče čak i ne moraju nužno imati neke veze s Božićem. Često ovo nije ništa više od pozadine. Čini se da nikome ne smeta što je takav cinični marketing zapravo prijevara gledatelja. Filmovi su i dalje uspješni.

Sasvim je moguće da će to biti slučaj i s Love Hard. U kontekstu ovih pseudo božićnih filmova, film je jedan od manje drskih primjera. Uostalom, gotovo cijela priča odvija se na Božić. Budući da veću ulogu igra i tema kako se obitelj okuplja, ovdje je lakše zažmiriti. Glavna tema je onda ljubav i što je potrebno za takvu. Naravno, iskrenost je na vrhu liste. Ali to ne sprječava da film počne lažima. Zapravo ih ima nekoliko, Natalie i Josh ne vide sve izbliza. Sve dok je korisno, malo varanja je u redu. Mislili su. Međutim, tijekom filma moraju naučiti da je bolje biti iskren od samog početka.

Natalie (Nina Dobrev – “Flatliners” , The Final Girls itd.) bila je mlada žena koja nije imala sreće u ljubavi nakon što je pronašla nesavršene dečke u online aplikaciji za upoznavanje. To je bilo sve dok konačno nije upoznala onog s kojom je stvarno osjećala povezanost po imenu Tag (Darren Barnet – “Never Have I Ever” TV serija, American Pie Presents: Girls’ Rules itd.). Nažalost, živio je tako daleko da ga nikad nije imala priliku vidjeti.

Nagovarana od strane svoje najbolje prijateljice Kerry (Heather McMahan) i svog šefa Leeja (Matty Finochio), Natalie je odlučila iznenaditi Taga tijekom božićnih praznika.

Pa je li bilo savršeno kao što je mislila da će biti? Pronađite sve u ovom laganom i dovoljno zabavnom rom-com filmu.

Ljubavna zamka Recenzija Filma

Sada moram priznati da je razlog zbog kojeg sam bio zaintrigiran bio sinopsis koji je dao Netflix, koji je zapravo dao nagovještaj onoga što će se dogoditi. Stoga nije bilo veliko iznenađenje kada je priča tako napredovala. Ali jedina stvar koju nisam očekivao je koliko je putovanje bilo zabavno, čak iako je bilo prilično predvidljivo. Zapravo mi se sviđa pametno pisanje filma jer su dijalozi bili prilično duhoviti i tu i tamo je bilo malo humora, pogotovo kada je Natalie davala svoju priču. Mislim da su pisci Danny Mackey i Rebecca Ewing plus redatelj Hernan Jimenez (prethodni radovi, uključujući Drugdje, O nama itd.) dovoljno dobro obavili posao.

Ono što mi je film učinilo zanimljivim je koliko je tema bila aktualna, jer je danas prilično uobičajeno da ljudi pronađu osobu svojih snova putem internetske aplikacije za upoznavanje. A ono što se dogodilo u ovom filmu bilo je nešto što se doista moglo dogoditi u stvarnom životu. Likovi koji su ovdje uključeni također su bili prilično zanimljivi gdje smo bili prilično vezani za njih.

Osim Nine Dobrev i Darrena Barneta, tu je bila i dodatna glumačka ekipa koja je bila presudna za priču, uključujući Jimmyja O. Yanga (Fantasy Island, Wish Dragon itd.) kao Josha Lina, Jamesa Saita (Always be my Maybe itd.) kao Josha otac Bob Lin, Althea Kaye kao baka June Lin i Harry Shum Jr (Plan bijega: The Extractors, Glee TV serija itd.). Svi su oni učinili film mnogo življim (ta scena pjevanja bila je prilično zabavna za gledati).

Osim zabavne priče, sviđaju mi se i pjesme, poput I Just Died in Your Arms Tonight od Cutting Crew, Don’t You (Forget About Me) od Simple Mindsa i nekoliko drugih, uključujući ljupke božićne pjesme. Svakako su dodali božićni dojam koji je već bio jak po ukrasima i snijegu po cijelom gradu. Da, mislim da bi se ovaj “Ljubavna zamka” film mogao kategorizirati kao film za Božić (postojala je čak i ona klasična rasprava o Umri muški).

Sve u svemu, mislim da je ovo prilično zanimljiv rom-com. Možda nije najklasičniji, ali je odradio adekvatan posao da nas zainteresira do kraja. Unatoč prilično predvidljivom ishodu, samo putovanje je ipak bilo ugodno za gledati. Uživao sam gledati ovaj film, gdje smo se malo zabavili i nasmijali te promijenili tempo nakon što smo neko vrijeme gledali više akcijskih ili napetih filmova. Dakle, ako vas zanima bezbrižan rom-com s božićnim okruženjem i nekom aktualnom temom, možete ga isprobati. IMDB Ocjena Filma: 6,5/10

“Ljubavna zamka” Trailer Filma

Film Credits

“Ljubavna zamka” 2021 (Love Hard)

Žanr

Komedija, Romansa, Filmovi 2021

Redatelj

Hernan Jimenez

Producent

Daniel Mackey, Rebecca Ewing

Zemlja USA

Trajanje filma

1h 44min

Datum izlaska 05.10.2021 (svjetska premijera)

U kinima od : //

Glavne Uloge Glumci

Nina Dobrev kao Natalie Bauer

Jimmy O. Yang kao Josh Lin

Darren Barnet kao Tag

James Saito kao Bob Lin

Rebecca Staab kao Barb Lin

Harry Shum Jr. kao Owen Lin

Mikaela Hoover kao Chelsea Lin

Matty Finochio kao Lee

Heather McMahan kao Kerry

Fletcher Donovan kao Eric

Kwasi Thomas kao Adam

Sean Depner kao Chip

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave

Sve u svemu, mislim da je ovo prilično zanimljiv rom-com. Osim zabavne priče, sviđaju mi se i pjesme. Osim Nine Dobrev i Darrena Barneta, tu je bila i dodatna glumačka ekipa koja je bila presudna za priču. 'Ljubavna zamka' Recenzija & Pregled Filma (Love Hard) 2021