Tuesday, May 11, 2021

Lupin Season 1 (2021) Trailer Serije

Francuski glumac Omar Sy internacionalni je džentlmen provalnik u novoj originalnoj seriji Netflix, za koju je objavljen službeni trailer.

Lupin Sezona 1 2021 (TV SERIES) Recenzija Serije

“Lupin” nadahnut je klasičnim francuskim detektivskim romanima književnika s početka 20. stoljeća Mauricea Leblanca, koji su prikazivali pustolovine majstora maskiranja i genijalnog lopova / detektiva po imenu Arsene Lupin. Tijekom desetljeća isti je izvorni materijal iznjedrio brojne filmove, televizijske emisije, crtiće i stripove u Europi. Lupinov lik često se opisuje kao francuskog pandana Sherlocka Holmesa Arthura Conana Doylea.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U ovom modernom prepričavanju, Omar Sy (možda najpoznatiji u Sjedinjenim Državama po ulogama u filmovima “Nedodirljivi”, “Ljudi X: Dani buduće prošlosti” i “Jurski svijet”) glumi Assane Diop, vještu provalnik koji koristi legendu o Arseneu Lupinu kao inspiraciju da se osveti za nepravdu učinjenu njegovom ocu prije mnogo godina.

Louis Leterrier, francuski redatelj akcijskih filmova “Sad me vidiš”, “Sukob Titana” i “Nevjerojatni hulk” iz 2008. režirao je prvu epizodu ove sedmodijelne serije. Leterrier je za Netflix također režirao mini seriju “Tamni kristal: doba otpora” iz 2019.

Lupin Season 1 Episode 1 Januar, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kao tinejdžer, život Assanea Diopa preokrenuo se kada je njegov otac umro nakon što je optužen za zločin koji nije počinio. 25 godina kasnije, Assane će upotrijebiti “Arsenea Lupina, gospodina provalnika” kao inspiraciju za osvetu ocu.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Omar Sy
Kreator: Louis Leterrier (premeire episode)
Žanr: Krimi, Drama, Misterija, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA | France
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

The Green Knight (2021) Trailer Filma

Pogledajte službenu cjelovečernju najavu za nadolazeći srednjovjekovni fantastični film "The Green Knight", koji se...

Fatherhood (2021) Trailer Filma

Komičar Kevin Hart bavi se svakodnevnim borbama oko roditeljstva malog djeteta u prvom službenom...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU