Wednesday, December 8, 2021
HomeZanimljivosti10 najboljih filmova 2016

10 najboljih filmova 2016

-

Kao što vjerojatno znate ova godina je bila puna filmova o superjunacima. Tako da naravno neki će se naći i na našoj listi.
Nisam sve filmove ove godine stigao pogledati, ali od ovoga što sam vidio, te na par preporuka ovo je moj popis.

Najbolji filmovi 2016

Hunt for the Wilderpeople (2016)

 
Jedna odlična, vrlo neobična drama, komedija. Često zna iznenaditi odličnim humorom. Posebno bi izdvojio glumicu Rima Te Wiata koje je odlično odradila svoju ulogu.
Pročitajte našu recenziju filma ovdje i pogledajte filmski trailer.

Hell or High Water (2016)

Odlični glumci u filmu, solidna radnja, te vrlo dobre zabavne konverzacije između likova.
Pročitajte našu recenziju filma ovdje i pogledajte filmski trailer.

Nocturnal Animals (2016)

Na žalost ovaj film još nisam stigao pogledati, ali po trailerima, glumcima (Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Michael Shannon) i preporukama prijatelja odlučio sam ga uvrstiti na popis.

Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016)

Ovaj film je snimljen prema knjigama J.K. Rowling i “prequel” je Harry Pottera. Navodno bi trebalo biti još četiri filma (ukupno 5). Osobno film mi se svidio više nego filmovi o Harry Potteru.
Pročitajte našu recenziju filma ovdje i pogledajte filmski trailer.

Me Before You (2016)

Najbolji romantični film ove godine. Odlični glavni glumci, a posebno Emilia Clarke (Lou Clark), vrckasta i zabavna u filmu.
Pročitajte našu recenziju filma ovdje i pogledajte filmski trailer.

Captain America: Civil War (2016)

Još jedan odličan Marvelov film, pun superjunaka. Vrlo važan, kronološki, za ukupni Marvelov filmski svemir. Procitajte nasu recenzijeu ovdje

Rogue One (2016)

Meni je ovo i najbolji Star Wars film. Prvi da mi nije toliko dječji, s naravno odličnim scenama i lokacijama kao i uvijek. A i naravno kakva bi to lista bila bez Star Wars filma gore.
Pročitajte našu recenziju filma ovdje i pogledajte filmski trailer.

Doctor Strange (2016)

Dvojim između njega i Deadpoola koji mi je bolji, solo Superhero, film ove godine bio. Doctor Strange osim dobre radnje, fantastične glavne uloge Benedict Cumberbatch, imao nevjerojatno vizualne efekte (pogotovo u 3D-u), dok naravno s druge strane Deadpool je jednostavno smiješan 🙂
Pročitajte našu recenziju filma ovdje i pogledajte filmski trailer.

Deadpool (2016)

Što reći o možda i najvećem ovogodišnjem iznenađenju. Fantastična izvedba pomalo zaboravljenog Ryan Reynoldsa, koja ga je definitivno vratila u život. I odlično ostvarenje ne tako poznatog redatelja Tim Millera. Kako ga ne voljeti! Procitajte nasu recenziju ovdje

Hacksaw Ridge (2016) 

I ovo je nažalost film koji nisam stigao otići pogledati, ali ponovno na savjete drugih uvrstio sam ga na listu. Inače, više manje, volim Mel Gibsona kao redatelja i glumce Andrew Garfield i Sam Worthington. Tako da mislim da i taj film zaslužuje biti na listi.
Nadam se da vas nisam previše razočarao i da bi neki od filmova ušli i u vaših top 10.
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte jos...

Latest posts