Tuesday, June 4, 2024

10 najviše pretraživanih filmova na Google-u u 2017. godini

Share

- Advertisement -

Najpopularniji filmovi na IMDb-u u 2017. godini.

Google je objavio liste najpopularnijih stvari koje su tražene preko ove tražilice u 2017. godini, a nama su naravno posebno zanimljivi filmovi.

Popularnost filmova svakako nije opala ni u 2017. godini, iako su američka kina zabilježila jednu od najgorih zarada posljedenje decenije.

Ono što je svakako zanimljivo je to da je prvih četiri najviše traženih filmova na Googlu u 2017. godini, ujedno i četiri najpopularnija filma na IMDb-u u 2017. godini.
Zanimljivo je i to da su najviše traženi filmovi ujedno i jedni od najprofitabilnijih filmova u 2017. kao i među kritički najbolje ocijenjenim filmovima u ovoj godini.

Deset najviše traženih filmova na Googlu u 2017. godini su:

1. IT,
2. Wonder Woman,
3. Beauty and the Beast,
4. Logan,
5. Justice League,
6. The Fate of the Furious,
7. Baahubali 2: The Conclusion,
8. Dunkirk,
9. La La Land,
10. Thor: Ragnorok

(Klikom na filmove iznad otvorit ce vam se recenzije filmova)

Više informacija o traženim filmovima na Google-u možete dobiti klikom na linkove ispod.

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave