Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeKomedije FilmoviTatica se vratio za Božić - Daddy’s Home 2 2017 Recenzija Filma

Tatica se vratio za Božić – Daddy’s Home 2 2017 Recenzija Filma

- Advertisement -

Tatica se vratio za Božić (2017)
STIG’O ĆALE 2
Daddy’s Home 2

Žanr: Komedija
Godina: 2017
Redatelj: Sean Anders
Producent: Sean Anders, Brian Burns
Glavne uloge:  Mark Wahlberg, Linda Cardellini, Mel Gibson, Will Ferrell. John Lithgow, John Cena, Alessandra Ambrosio, Scarlett Estevez, Owen Vaccaro. Didi Costine, Marybeth Paul, Yamilah Saravong, Susan Garibotto, Jose Guns Alves, Arthur Hiou
Trajanje filma: 01:40:00
Datum izlaska: 08.11.2017 (svjetska premijera)
U kinima od : 10 November 2017 (USA)
B i H 23.11.2017.
Hrvatska 30.11.2017.
Srbija 23.11.2017.

Ukoliko zelite mozete pročitati i recenziju prvog filma Daddy’s Home – Tatica se vratio 2015

- Advertisement -

STIG’O ĆALE 2

Kao što biste znali iz izvornog filma, Brad (Will Ferrel – Anchorman: The Legend of Ron Burgundy. Blades of Glory itd.) koji je bio oženjen s Sara (Linda Cardellini – The Lazarus Project, The Founder i sl.) I bio je otac Sarine djece Megan (Scarlett Estevez) i Dylana (Owen Vaccaro) postali su vrlo bliski sa Dusty (Mark Wahlberg – Patriots Day, Transformers: The Last Knight i sl.), koji je bio Sarin bivši muž i pravi otac djece Megana i Dylana. Brad i Sara također su imali dijete imenom Griffy. U međuvremenu se Dusty već udao za Karen (Alessandra Ambrosio) koja je također imala kćer Adrianna (Didi Costine) iz prethodnog braka s Roger-om (WWE wrestler John Cena – The Wall itd.).

Kada su Brad i Dusty željeli proslaviti Božić zajedno kako bi izbjegli zbunjenost svoje djece koja bi morala ići naprijed i nazad u obje kuće. Njihovi će se planovi morati mijenjati kako bi se prilagodili dolasku Bradovog oca Don (John Lithgow – The Accountant, Terms of Endearment i sl.) koji je bio jako vedra osoba. Volio se šaliti i imao je neuobičajno blizak odnos s Bradom i Dustyjevim ocem Kurtom (Mel Gibson – Lethal Weapon movies, Blood Father itd.) koji je bio totalno suprotan Donu, macho čovjek i nisu imali najbolji odnos s Dusty.

S toliko mnogo ljudi koji dolaze na isto mjesto da provedu odmor nekoliko dana prije Božića, zajedno s potpuno različitim likovima Bradova i Dustyova oca, toliko toga bi moglo poći po zlu. Kako će ova velika obitelj slaviti svoj prvi Božić zajedno? Sve odgovore pronađite u ovom filmu zabavne komedije.

Tatica se vratio za Božić Filmska Recenzija

Bio sam pomalo skeptičan gledajući ovaj film hoće li i dalje biti ugodan kao i prvi film. U prvom sam filmu bio lijepo zabavljen poteškoćama koje je Brad morao izdržati kako bi dobio Megan i Dylanovo odobrenje. Posebno je bilo zabavno s Dustyom koji je bio njihov pravi otac i vidio je Brada kao konkurenciju u dobivanju ljubavi svoje djece. Tada je luda konkurencija bila glavna atrakcija. Sada u ovom nastavku natjecanje više nije bilo između njih, budući da su napravili mir i Dusty je također imao svoju obitelj. Priča je složena s dodatnim likovima Don i Kurt koji imaju slične razlike između Brada i Dustyja. Naravno, kad je priča napredovala, činilo se da se ponovno pojavio problem Brada i Dustyja. Zato sam bio prilično zadovoljan dodatnim likovima i općom pričom.

Tatica se vratio za Božić kao film komedije, ima više od nekoliko prizora koji bi nam dali smijeh. To je  obično kroz Bradovu glupost i naivnost, ili ludog roditeljskog savjetovanja koje je davao Kurt ili smiješne trenutke koji uključuju Dylanovo ponašanje. Bilo je trenutaka da smo se moja djevojka i ja potpuno zabavljali i gdje smo se jako nasmijali. Budući da je film usmjeren na božićne praznike, film nije zaboravio staviti neku vrstu božićne radosti i sreće posebno prema kraju. Bilo je mnogo božićnih pjesama s omiljenim ” Do They Know It’s Christmas “, izvorno pjevanoj od Band Aid 1984. godine koju je također pjevao glumac. Usput film je iznenađujuće imao post-kraj kreditnu scenu koja je samo za zabavu.

Humor, zabava, smijeh

Osim prilično urnebesnog humora i drugih viceva. Film je također pokušao napraviti neki dramatičan trenutak, iako to nije osobito dirljivo za mene. Prilično smo uživali u komičnoj situaciji i nekim smiješnim stvarima, također shvaćam da ovaj film možda neće privući svu publiku. Ako želite biti u mogućnosti uživati ​​u ovom filmu, preporučujem da vidite prethodnih film iz 2015 Daddy’s Home kako biste mogli razumjeti i priznati priču i znakove. Ako biste mogli uživati ​​u tom prvom filmu, onda bi samo trebali otići i vidjeti ovo u kinu, ali ako smatrate da je to previše apsurdno ili vam se ne sviđaju likovi, definitivno nećete moći uživati ​​u ovom filmu. Tvoj izbor.

Sretno promatranje!

Ocjena Filma: 3,5/5

IMDB Ocjena Filma:  Daddy's Home 2 (2017) on IMDb

Titlovan Trailer Filma:

 

- Advertisement -